Mon 20/01/2025 - 14:30 Collegezaal
Artikel 1: Kennisname van de voorgestelde communicatieacties.
De notulen van het college van 13 januari 2025 worden goedgekeurd.
Artikel 1: Kennisname van de stand van zaken van de projectvereniging Neteland.
Artikel 2: Bespreking van de afstemming van het beleid van de intergemeentelijke samenwerkingsverbanden op de regiowerking.
Artikel 1: Het college van burgemeester en schepenen neemt kennis van het overzicht van de evenementen in Flowlab.
Artikel 1: Kennisname van de bijgevoegde besluiten algemeen directeur.
Artikel 1: Goedkeuring van het huishoudelijk reglement van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau als volgt:
Het huishoudelijk reglement van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau
ORGANISATIE
Art. 1. - § 1. – Het college van burgemeester en schepenen bestaat uit de burgemeester en vier schepenen. De leden van het college van burgemeester en schepenen zijn van rechtswege lid van het vast bureau.
§ 2. – Als na de verkiezing van de voorzitter van het bijzonder comité voor de sociale dienst blijkt dat hij nog geen lid was van het college van burgemeester en schepenen, wordt hij van rechtswege vanaf zijn eedaflegging, als schepen toegevoegd aan het college van burgemeester en schepenen en bijgevolg ook aan het vast bureau.
§ 3. – Het college van burgemeester en schepenen bestaat uit personen van verschillend geslacht.
§ 4. – De rangorde van de schepenen wordt bepaald door de volgorde op de gezamenlijke akte van voordracht. De voorzitter van het bijzonder comité voor de sociale dienst die niet op de gezamenlijke akte van voordracht is opgenomen, is de laatste in rang.
§ 5. – De burgemeester wordt geacht een hogere rang in te nemen dan de schepenen. Dezelfde rangorde wordt gehandhaafd voor het vast bureau.
Art. 2. - § 1. – Wanneer een schepen ontslag geeft of, conform de bepalingen op de akte van voordracht wordt opgevolgd, blijft hij in functie tot zijn opvolger de eed heeft afgelegd, tenzij bij onverenigbaarheid of wanneer de gemeenteraad beslist om het mandaat niet meer in te vullen.
§ 2. – De vervangende schepen wordt de voorlaatste in rang, tenzij in de akte van voordracht werd bepaald dat hij de rang inneemt van de schepen die hij vervangt.
§ 3. – Een schepen die ontslagnemend, tijdelijk afwezig of verhinderd is, wordt vervangen conform de bepalingen in het decreet lokaal bestuur.
§ 4. – De burgemeester die ontslagnemend, tijdelijk afwezig of verhinderd is, wordt vervangen conform de bepalingen in het decreet lokaal bestuur.
Art. 3. - § 1. – De burgemeester is voorzitter van het college van burgemeester en schepenen en bijgevolg ook van het vast bureau.
§ 2. – Wanneer de burgemeester tijdelijk afwezig of verhinderd is, wordt hij vervangen door de schepen die het hoogst in rang is, tenzij hij een schriftelijke vervangingsopdracht heeft gegeven aan een schepen van zijn keuze.
BEVOEGDHEDEN EN DELEGATIE VAN BEVOEGDHEDEN
Art. 4. - § 1. – Het college van burgemeester en schepenen bereidt de dossiers voor de gemeenteraad voor en voert de raadsbesluiten uit. Het vast bureau bereidt de dossiers voor de raad voor maatschappelijk welzijn voor en voert de raadsbesluiten uit.
§ 2. – Om tot een efficiënte beleidsvoorbereiding, -uitvoering en -evaluatie te komen, wordt, zonder afbreuk te doen aan het beginsel van de collegialiteit, een bevoegdheidsverdeling vastgelegd onder de leden van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau.
Burgemeester - Marianne Verhaert
Algemene zaken
Burgerlijke stand
Veiligheid, politie en brandweer
Openbare werken en patrimonium
Mobiliteit en verkeersveiligheid
Intergemeentelijke samenwerking
Participatie
Schepen van financiën en erfgoed - Brent Wouters (Eerste schepen)
Financiën
Kerkfabrieken
Werk en economie
Juridische zaken, handhaving en toezicht
Erfgoed en publieke ruimte
Communicatie, digitalisering en administratieve vereenvoudiging
Schepen van leren, jeugd en gezin - Paulien Vervoort (Tweede schepen)
Onderwijs en vorming
Kinderopvang
Jeugd
Evenementen
Ontwikkelingssamenwerking
Vrijetijdsparticipatie
Schepen ruimtelijke ordening - Johan Verhaegen (Derde schepen)
Ruimtelijke ordening
Milieu en afvalbeleid
Landbouw
Dierenwelzijn
Klimaat en duurzaamheid
Schepen van vrije tijd en middenstand - Lorenz Boen (Vierde schepen)
Sport
Cultuur en openbare bibliotheken
Senioren
Middenstand, markten en kermissen
Toerisme
Schepen van Welzijn - Martine Taelman (Voorzitter BCSD/Vijfde schepen)
Zorg, gezondheid en preventie
Sociaal beleid
Inburgering
Armoedebestrijding en activering
Personeelszaken en vrijwilligers
Wonen en huisvesting
§ 3. – Het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau is bevoegd voor de door het decreet lokaal bestuur en andere wetgeving toegewezen bevoegdheden en de door de gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn gedelegeerde bevoegdheden.
Art. 5. - De burgemeester is bevoegd voor:
1e de uitvoering van politieaangelegenheden;
2e de uitvoering van wetten en decreten, tenzij de uitvoering aan een ander orgaan is opgelegd;
3e de aangelegenheden, vermeld in artikels 134bis, 134ter en 134quater van de Nieuwe Gemeentewet.
Art. 6. - § 1. – De algemeen directeur is bevoegd voor het dagelijks personeelsbeheer. De gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn bepalen wat wordt verstaan onder dagelijks personeelsbeheer, voor zover deze niet onderworpen werden aan delegatie.
§ 2. – De algemeen directeur is bevoegd voor de door het decreet lokaal bestuur en andere wetgeving toegewezen bevoegdheden en de door het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau gedelegeerde bevoegdheden.
§ 3. – De algemeen directeur oefent de bevoegdheden, vermeld onder § 2 persoonlijk uit. De bevoegdheden, vermeld onder § 1 kan hij delegeren aan personeelsleden in de organisatie.
Art. 7. - § 1. – De reglementen, verordeningen, akten en briefwisseling van het college van burgemeester en schepenen, het vast bureau en de burgemeester worden door de voorzitter en de algemeen directeur ondertekend.
§ 2. – De voorzitter tekent de documenten van het college van burgemeester en schepenen met “burgemeester” en de documenten van het vast bureau met “burgemeester-voorzitter”.
BIJEENROEPING COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN EN VAST BUREAU
Art. 8. - § 1. – Het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau vergadert zo dikwijls als de zaken die tot zijn bevoegdheid behoren, het vereisen.
§ 2. - Het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau vergadert in principe elke maandag om 14.30 uur in het gemeentehuis. In geval van feestdagen of vakantieperiodes kan hier in overleg van afgeweken worden.
§ 3. – Voor de vooraf vastgestelde vergaderingen worden geen bijzondere oproepingen of uitnodigingen verstuurd. De agenda wordt uiterlijk op de vrijdag voorafgaand aan de vergadering vanaf 11.00 uur via eMobile ter beschikking gesteld, samen met de bijhorende stukken.
§ 4. – In spoedeisende gevallen kan de voorzitter het college van burgemeester en schepenen en/of het vast bureau samenroepen op de dag en het uur door hem bepaald. Deze oproeping met mededeling van de agenda gebeurt zo mogelijk via eMobile, maar kan ook mondeling gebeuren.
AGENDA
Art. 9. - § 1. – De agendapunten worden aangebracht door de verscheidene teams in samenspraak met de bevoegde schepen, elk voor de thema’s waarvoor zij verantwoordelijk zijn. De agenda voor het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau wordt afzonderlijk opgesteld.
§ 2. – De leden van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau kunnen eveneens agendapunten aanbrengen. Zij laten deze agendapunten via de betrokken teams inbrengen in eMobile.
§ 3. – Elk agendapunt bevat volgende elementen:
1e titel met duidelijke omschrijving van het onderwerp, zonder vermelding van privacygevoelige informatie;
2e toelichting waaruit de context en het voorwerp van het agendapunt blijken, desgevallend met vermelding van interne en/of externe adviezen;
3e verwijzingen naar het juridische kader, indien van toepassing;
4e referentie naar meerjarenplan, financiële informatie en visum, indien van toepassing;
5e voorstel van beslissing, gesteund op een wettelijke basis en rekening houdend met het algemeen belang en het belang van de inwoners van Grobbendonk.
§ 4. – Enkel in spoedeisende gevallen kunnen na het afsluiten van de definitieve agenda door de verscheidene teams punten aan de agenda worden toegevoegd. De algemeen directeur oordeelt in overleg met de burgemeester over de spoedeisendheid. Deze agendapunten voldoen eveneens aan §3 van dit artikel.
Art. 10. - § 1. - De definitieve agenda wordt digitaal ter beschikking gesteld van de leden van het college van burgemeester en schepenen, het vast bureau en het managementteam.
§ 2. – Voor elk agendapunt worden de dossiers via eMobile of via inzage ter beschikking gehouden voor de leden van het college van burgemeester en schepenen, het vast bureau en het managementteam.
QUORUM
Art. 11. - Het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau kan enkel beraadslagen en beslissen als de meerderheid van de leden aanwezig is. Indien er een kwartier na het vastgestelde uur onvoldoende aanwezigen zijn, stelt de voorzitter vast dat de vergadering niet kan doorgaan.
WIJZE VAN VERGADEREN
Art. 12. - Het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau vergaderen aaneensluitend en in die volgorde, tenzij er een ernstige reden is om hiervan af te wijken.
Art 13. Het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau kan op digitale of hybride wijze vergaderen conform artikel 54, 83 of 129 van het decreet van 22 december 2017 over het lokaal bestuur als al de volgende voorwaarden zijn vervuld:
- ieder lid heeft afzonderlijk digitaal toegang tot de beraadslaging en de stemming;
- de leden zijn zichtbaar en hoorbaar herkenbaar op een wijze waardoor hun identiteit kan worden vastgesteld;
- bij een stemming over een onderwerp waarvoor geen geheime stemming is voorgeschreven, maakt ieder lid dat aan de vergadering deelneemt,
zijn stem uitdrukkelijk kenbaar. De voorzitter van het college van burgemeester en schepenen of het vast bureau controleert de authenticiteit van de uitgebrachte stem en maakt de uitslag onmiddellijk bekend. Bij een geheime stemming wordt de stemming op zodanige digitale wijze georganiseerd dat de voorzitter de authenticiteit van de uitgebrachte stem kan controleren, waarbij een geheime stem niet herleid kan worden tot het lid dat de stem heeft uitgebracht. De voorzitter maakt de uitslag onmiddellijk bekend.
Art. 14.- § 1. – De voorzitter zit de vergaderingen voor en opent en sluit de vergadering.
§ 2. – De vergaderingen zijn niet openbaar. Personeelsleden en deskundigen kunnen uitgenodigd worden om toelichting te geven over bepaalde dossiers.
§ 3. – De algemeen directeur of zijn vervanger woont de vergadering bij.
Art. 15. - § 1. – De punten die vermeld staan op de agenda worden behandeld in de daardoor bepaalde volgorde, tenzij er uitdrukkelijk anders wordt over beslist.
§ 2. - De algemeen directeur adviseert het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau op beleidsmatig, bestuurlijk en juridisch vlak. Hij herinnert in voorkomend geval aan de geldende rechtsregels en vermeldt de feitelijke gegevens waarvan hij kennis heeft.
§ 3. - Nadat de leden van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau voldoende aan het woord zijn geweest en wanneer de voorzitter oordeelt dat het agendapunt voldoende werd besproken, sluit hij de bespreking.
Art. 16. - § 1. – Het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau beslist collegiaal en is collegiaal verantwoordelijk voor de genomen beslissingen.
§ 2. - Wanneer, voorafgaand aan de vergadering, alle leden van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau een agendapunt in eMobile hebben goedgekeurd, wordt unaniem ingestemd met het in het agendapunt opgenomen voorstel van beslissing. Het agendapunt wordt tijdens de vergadering van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau niet besproken, tenzij een lid van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau hierom uitdrukkelijk verzoekt.
§ 3. - Wanneer de voorzitter na de bespreking van een agendapunt vaststelt dat er eensgezindheid is over de beslissing, wordt niet overgegaan tot stemming. Telkens wanneer een lid van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau hierom verzoekt, wordt een agendapunt ter stemming voorgelegd.
§ 4. - Als een lid van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau hierom verzoekt, wordt een agendapunt verdaagd. Een agendapunt kan twee maal worden verdaagd. Wanneer dit punt voor de derde maal, zonder nieuwe informatie, op de agenda staat en er wordt nog geen eensgezindheid bereikt, wordt er over gestemd.
WIJZE VAN STEMMEN
Art. 17. - § 1. – Voor elke stemming omschrijft de voorzitter het voorwerp van de bespreking waarover gestemd moet worden.
§ 2. - De stemming gebeurt via eMobile en is niet geheim, behalve voor individuele personeelszaken, waarover geheim wordt gestemd.
§ 3. – De geheime stemming gebeurt elektronisch of bij voorafgemaakte stembriefjes bij technisch falen van het systeem. De leden van het college van burgemeester en schepenen stemmen ‘ja’, ‘neen’ of onthouden zich.
§ 4. - De besluiten worden genomen met volstrekte meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen.
§ 5. - Bij staking van stemmen wordt het agendapunt verdaagd naar de volgende vergadering. Als de meerderheid van de aanwezige leden het agendapunt vóór de behandeling ervan als spoedeisend heeft bestempeld, is de stem van de voorzitter doorslaggevend. De stem van de voorzitter is eveneens doorslaggevend wanneer er tijdens twee opeenvolgende vergaderingen over eenzelfde agendapunt staking van stemmen is.
§ 6. – In afwijking van § 4. van dit artikel is bij staking van stemmen het voorstel verworpen in de gevallen dat het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau optreedt als tuchtoverheid.
§ 7. - Voor elke aanstelling, aanwijzing of verkiezing van kandidaten, wordt tot een afzonderlijke stemming overgegaan. Als de vereiste meerderheid niet wordt verkregen bij de eerste stemming, wordt opnieuw gestemd over de twee kandidaten die de meeste stemmen hebben gehaald. Als bij de eerste stemming sommige kandidaten een gelijk aantal stemmen behaald hebben, wordt de jongste kandidaat tot de herstemming toegelaten. Bij staking van stemming bij de herstemming heeft de jongste kandidaat de voorkeur.
§ 8. – Bij vergaderen op digitale wijze gelden de voorwaarden beschreven in Art. 13. van dit reglement.
NOTULEN
Art. 18. - § 1. - Van iedere vergadering worden notulen opgemaakt. De notulen van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau vermelden, in chronologische volgorde, alle besproken agendapunten, alsook het gevolg dat gegeven werd aan die punten waarover het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau geen beslissing heeft genomen.
§ 2. – De notulen maken duidelijk melding van alle besluiten. Alleen de besluiten in de notulen kunnen rechtsgevolgen hebben.
§ 3. – Als het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau overeenkomstig artikel 267 van het decreet lokaal bestuur op eigen verantwoordelijkheid een voorgenomen verbintenis viseert of overeenkomstig artikel 272 en 273 van het decreet lokaal bestuur op eigen verantwoordelijkheid een bevel geeft tot betaling van een uitgave, wordt, als een lid van het college van burgemeester en schepenen of het vast bureau daarom verzoekt, een verklaring over zijn stemgedrag in de notulen opgenomen.
§ 4. – De notulen worden onder verantwoordelijkheid van de algemeen directeur opgesteld, overeenkomstig de bepalingen van het decreet lokaal bestuur.
§ 5. – De notulen worden goedgekeurd op de eerstvolgende gewone vergadering van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau.
§ 6. – Elk lid van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau heeft het recht opmerkingen te maken over de redactie van de notulen van de vorige vergadering. Als die opmerkingen door het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau worden aangenomen, worden de notulen in die zin aangepast.
§ 7. - In afwijking van §5. van dit artikel worden de notulen geheel of gedeeltelijk, zo dikwijls als het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau het wenst, staande de vergadering opgemaakt en door de meerderheid van de leden van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau en de algemeen directeur ondertekend.
§ 8. – De notulen worden in eMobile bewaard.
INFORMATIE VOOR RAADSLEDEN EN PUBLIEK
Art. 19. - § 1. – De notulen van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau worden, uiterlijk op dezelfde dag als de vergadering van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau volgend op deze waarop de notulen werden goedgekeurd, gedeeld met de gemeenteraadsleden. Dit gebeurt via eMobile.
§ 2. – Andere informatie met betrekking tot het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau kan door raadsleden ingekeken worden in het kader van hun inzagerecht.
§ 3. – De beknopte lijst van besluiten van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau wordt, exclusief privacygevoelige informatie, na goedkeuring van de notulen, gepubliceerd op de website.
§ 4. - Bekendmaking van informatie van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau is mogelijk naar aanleiding van aanvragen in het kader van de openbaarheid van bestuur, waaraan een gunstig gevolg werd gegeven.
VERGOEDINGEN
Art. 20. - § 1. – Aan de leden van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau worden geen presentiegelden verleend.
§ 2. - Wanneer de leden zich verplaatsen met het openbaar vervoer, worden de gemaakte kosten volledig terugbetaald na voorlegging van het origineel vervoerbewijs. Tevens zal een auto of fiets ter beschikking worden gesteld van de leden van het college van burgemeester en schepenen.
§ 3. – Aan de leden van het college van burgemeester en schepenen wordt een laptop als werkinstrument ter beschikking gesteld.
§ 4. – Ter ondersteuning van de leden van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau wordt jaarlijks een gezamenlijk werkingsbudget (incl. kosten van studiedagen of vormingscursussen) ten laste van de gemeentebegroting ter beschikking gesteld als volgt bepaald: 700 euro per lid van het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau.
§ 5. – Op het einde van het werkjaar licht het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau aan de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn in een nota met bewijsstukken toe hoe ze de ontvangen middelen gebruikte. Jaarlijks wordt een overzicht gemaakt van de aanwending van alle middelen. Dat overzicht is openbaar.
SAMENWERKING MET DE ADMINISTRATIE
Art. 21. - § 1. – De algemeen directeur sluit, mede namens het managementteam, een afsprakennota met het college van burgemeester en schepenen, met het vast bureau, met de burgemeester, met het bijzonder comité voor de sociale dienst en met de voorzitter van het bijzonder comité voor de sociale dienst over de wijze waarop zal samengewerkt worden om de beleidsdoelstellingen te bereiken en over de omgangsvormen tussen bestuur en administratie.
§ 2. – Voor het optimaliseren van de interne werking en het bereiken van de beleidsdoelstellingen, is het noodzakelijk een effectieve en efficiënte overlegstructuur tussen bestuur en administratie op te zetten. De algemeen directeur werkt hiervoor, samen met het managementteam, een voorstel uit. Het voorstel wordt na goedkeuring door het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau consequent in de organisatie toegepast.
Artikel 2: Een afschrift van dit besluit wordt bezorgd aan:
Algemeen directeur
Financieel directeur
Team Informatie & Communicatie
Team Financieel Management
Team HRM & Secretariaat
Artikel 1: Kennisname van de briefwisseling.
Het college van burgemeester en schepenen neemt kennis van het verslag van de gemeentelijke omgevingsambtenaar van 7 januari 2025 en gaat akkoord met de inhoudelijke beoordeling ervan. De motivatie, opgemaakt door de gemeentelijke omgevingsambtenaar, wordt overgenomen.
Het college van burgemeester en schepenen levert de vergunning af aan Philip Van den Broeck namens Koen Wouters Landmeters BV.
De vergunning wordt afgegeven onder volgende voorwaarden:
De gemeenteraadsbeslissing van 17 december 2024 luidt:
Goedkeuring van het tracé van het rooilijnplan en de weginrichting en -uitrusting zoals aangegeven op bijgevoegde plannen, onder volgende last:
- De voorwaarden en opmerkingen uit volgende adviezen moeten strikt worden gevolgd:
Aquafin van 4 september 2024 (kenmerk 231718);
Fluvius van 18 september 2024 (kenmerk 5000077164) en 10 januari 2025;
Brandweerzone Kempen - Hulpverleningszone 5 (Geel) van 24 september 2024 (kenmerk BWDP/2024-0220/001/01/MOJHO);
Pidpa Drinkwater van 23 augustus 2024 (kenmerk D-27-726/ 203707);
Dienst Integraal Waterbeleid Provincie Antwerpen van 27 september 2024 (kenmerk WAAD-2024-2611);
Proximus van 3 september 2024;
Wyre van 27 augustus 2024 (kenmerk 25139078).
- De maatregelen, opgenomen in de archeologienota met ID 26337 (aktename 18 juni 2023) moeten uitgevoerd worden overeenkomstig het programma, geformuleerd in die archeologienota, inclusief de opgelegde voorwaarden, en het Onroerenderfgoeddecreet van 12 juli 2013;
- Alle gebruikte materialen (funderingen, beton, betonstraatstenen, ...) moeten voldoen aan de eisen van het standaardbestek 250, laatste versie. Bovendien moeten de materialen beschikken over de noodzakelijke keuringen, welke opgelegd zijn in het standaardbestek 250. Voorafgaand bezorgt de verkavelaar aan de dienst Ruimte & Vergunningen de technische fiches van de materialen waaruit de noodzakelijke keuringen (bv. Copro, ...) blijken.
De herstellingen die uitgevoerd worden in de bestaande rijwegverharding voor het maken van de rioolaansluitingen onder de bestaande rijwegverharding, moeten gebeuren volgens het standaardbestek 250, hoofdstuk 12-11.
- De algemene bouwverordening, goedgekeurd door bestendige deputatie op 8 februari 2018, is eveneens van toepassing;
- De hierbij gevoegde verkavelingsvoorschriften ten strengste na te leven;
- De percelen zullen moeten voldoen aan de gewestelijke hemelwaterverordening.
Volgende lasten worden opgelegd:
- De kosten voor de plaatsing van verlichtingspalen, overeenkomstig de richtlijnen en bestekken van Fluvius, vallen ten laste van de aanvrager.
- Vervreemding van een kavel kan slechts nadat de verkavelingsakte door de instrumenterende ambtenaar is opgemaakt. Deze akte kan slechts worden opgemaakt na overlegging van een attest van het college van burgemeester en schepenen waaruit blijkt dat alle in de verkavelingsvergunning opgelegde voorwaarden en lasten zijn uitgevoerd of dat voor de uitvoering van de lasten een afdoende financiële waarborg is gestort in handen van de gemeenteontvanger of in zijn voordeel op onherroepelijke wijze door een bankinstelling is verleend. De verkoop of de verhuring voor meer dan negen jaar, of de vestiging van een erfpacht of opstalrecht van iedere kavel moet aan het college worden medegedeeld door middel van uittreksels uit de akten, die door de instrumenterende ambtenaar of de ontvanger van de registratie gewaarmerkt zijn. Met verkoop worden de nalatenschapsverdeling en de schenking gelijkgesteld met dien verstande dat slechts één kavel per deelgenoot of begunstigde in aanmerking komt.
De vergunning wordt verleend onder voorbehoud van eventuele burgerlijke rechten. Betwistingen omtrent burgerlijke rechten, zoals eigendomsgrenzen, vallen onder de bevoegdheden van de gewone rechtbanken.
Deze vergunning stelt de aanvrager niet vrij van het aanvragen en verkrijgen van eventuele andere vergunningen of machtigingen, als die nodig zouden zijn.
Het college van burgemeester en schepenen neemt kennis van het verslag van de gemeentelijke omgevingsambtenaar van 16 januari 2025 en gaat akkoord met de inhoudelijke beoordeling ervan. De motivatie, opgemaakt door de gemeentelijke omgevingsambtenaar, wordt overgenomen.
Het college van burgemeester en schepenen levert de vergunning af aan mevrouw Maria Van Gansen voor het regulariseren van een carport, bouwen van een tuinhuis en het verwijderen van een stal, met als adres Vorselaarse baan 4, 2280 Grobbendonk. Kadastraal is het perceel gekend als afdeling 1 sectie B nr. 211L.
De volgende stedenbouwkundige handelingen worden vergund: het regulariseren van carport, bouwen van een tuinhuis en het verwijderen van een stal.
De vergunning wordt afgegeven onder volgende voorwaarden:
Voorwaarden stedenbouwkundige handelingen:
Deze vergunning stelt de aanvrager niet vrij van het aanvragen en verkrijgen van eventuele andere vergunningen of machtigingen, als die nodig zouden zijn.
Nadat Marianne Verhaert, burgemeester, ingevolge art. 27 DLB, de zitting verlaten heeft.
Artikel 1: Goedkeuring om een attest af te leveren conform VCRO artikel 4.2.16 voor omgevingsvergunning OMV_2024071315 verleend door het college van burgemeester en schepenen op 5 november 2024 aan studiebureau Verhaert & CO BV namens betrokkenen.
Artikel 2: Zodra een lot werd verkocht, vragen wij u ons een afschrift te bezorgen waarin de verkoop van het lot geregistreerd werd.
Artikel 3: De bestaande bebouwing op lot 1 dient te worden afgebroken vóór vervreemding van betrokken lot of vóór het indienen van enige omgevingsvergunningsaanvraag voor het bouwen van een constructie op het betrokken lot.
Artikel 4: Een afschrift van dit besluit wordt bezorgd aan:
studiebureau Verhaert & CO BV, Rode Haagjes 3 bus 1 te 2288 Bouwel
Artikel 1: Kennisname van het verslag van de stuurgroep over het project Bike2School van 10 september 2024.
Artikel 1: Kennisname van het verslag van de stuurgroep over het project Bike2School van 10 december 2024.
Artikel 2: IOK stuurt in januari 2025 een rondvraag (feedbackformulier) met de vraag naar de verderzetting of stopzetting van Bike2School en onder welke formule dat dan kan vanaf schooljaar 2025-2026.
Artikel 1: Kennisname van de bevraging van IOK over de toekomst van het project Bike2School.
Artikel 2: De bevoegde schepen vult de bevraging in voor 31 januari 2025.
Artikel 1: Van 3 tot en met 21 februari 2025 zullen aangepaste verkeersmaatregelen gelden in Hofeinde 4, zijnde:
- er zal beurtelings verkeer ingericht worden met de borden B19 (gebod voorrang te verlenen aan de bestuurders die uit de tegenovergestelde richting komen) en B21 (voorrang ten opzichte van de bestuurders die uit de tegenovergestelde richting komen)
- bijkomend zal een inhaalverbod en een snelheidsbeperking van 30 km/u ingevoerd worden respectievelijk met de borden C35 en C43.
Artikel 2: Voetgangers moeten oversteken. Hiervoor worden borden gezet "voetgangers hier oversteken" aan het zebrapad ter hoogte van huisnummer 2 en op de perceelsgrens van nummer 6 en 8. Bijkomend wordt een omleidingspijl voor voetgangers gezet net voor en achter de werfzone.
Artikel 3: De werfzone wordt op de kop en zijdelings afgeschermd met sergeanten voorzien van dagslapers.
Artikel 4: De werken worden aangekondigd via een A31-bord met onderbord "50m".
Artikel 5: Het einde van de werken wordt aangeduid met een F47-bord na 25 m. Op 50m achter de werken moet een bord gezet worden met de gegevens van de verantwoordelijke voor de signalisatie.
Artikel 6: Deze maatregelen zullen gesignaleerd worden volgens het signalisatieschema opgesteld door betrokkene.
Artikel 7: De vereiste signalisatievergunning zal afgeleverd worden aan betrokkene.
Artikel 8: Deze maatregelen zullen bekend gemaakt worden in de gemeente Grobbendonk overeenkomstig het decreet lokaal bestuur.
Artikel 9: De werken zullen aangekondigd worden via de digitale infoborden, website en facebook.
Artikel 10: Afschriften van dit reglement zullen overgemaakt worden aan de griffies van de correctionele en politierechtbank te Turnhout.
Artikel 11: Een afschrift van dit besluit wordt bezorgd aan:
Team Ruimte & Vergunningen
Team Uitvoering & Onderhoud
Wijkpost politie
Brandweer zone Kempen
Noodplanningsambtenaar
Kapitein brandweer
Team Informatie & Communicatie
Team Secretariaat
Artikel 1: Tussen 3 en 7 februari 2025 zullen gedurende één dag aangepaste verkeersmaatregelen gelden in de Waterwinningsstraat, zijnde:
- de straat zal afgesloten worden voor het gemotoriseerd verkeer tussen huisnummer 54 en de Eikenlei
- fietsers moeten afstappen.
Artikel 2: Deze maatregel zal gesignaleerd worden met:
- afzethek met C3-bord (verboden toegang in beide richtingen voor iedere bestuurder) en bord "fietsers afstappen" ter hoogte van huisnummer 54 en 74
- een afzethek met C3-bord (verboden toegang in beide richtingen voor iedere bestuurder), onderbord "uitgezonderd plaatselijk verkeer" en F45b-bord (doodlopende straat uitgezonderd voetgangers en fietsers) aan de Biezenhoek en de Hoveniersstraat
- op de Eikenlei zal voor het verkeer komende uit beide richtingen een C31a en C31b gezet worden, respectievelijk verboden links en rechts af te slaan
Artikel 3: Het gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Eikenlei, Van Craeyenhemstraat en Hoveniersstraat Dit zal aangeduid worden met de nodige F41-omleidingspijlen.
Artikel 4: De werken worden standaard aangekondigd via een A31-bord op 150m voor de werf.
Artikel 5: Het einde van de werken wordt aangeduid met een F47-bord na 25 m en een C46-bord (einde van alle plaatselijke verbodsbepalingen opgelegd aan de voertuigen in beweging). Op 50m achter de werken moet een bord gezet worden met de gegevens van de verantwoordelijke voor de signalisatie.
Artikel 6: Deze maatregelen zullen gesignaleerd worden volgens het signalisatieschema opgesteld door betrokkene.
Artikel 7: De vereiste signalisatievergunning zal afgeleverd worden aan betrokkene.
Artikel 8: Uiterlijk op 27 januari 2025 bezorgt betrokkene de bewoners van de Waterwinningsstraat tussen Eikenlei en Hoveniersstraat een brief met de nodige info aangaande de werken en de ermee gepaard gaande hinder.
Artikel 9: Deze maatregelen zullen bekend gemaakt worden in de gemeente Grobbendonk overeenkomstig het decreet lokaal bestuur.
Artikel 10: De werken zullen aangekondigd worden via de digitale infoborden, website en facebook.
Artikel 11: Afschriften van dit reglement zullen overgemaakt worden aan de griffies van de correctionele en politierechtbank te Turnhout.
Artikel 12: Een afschrift van dit besluit wordt bezorgd aan:
Team Ruimte & Vergunningen
Team Uitvoering & Onderhoud
Wijkpost politie
Brandweer zone Kempen
Noodplanningsambtenaar
Kapitein brandweer
Team Informatie & Communicatie
Team Secretariaat
De beslissing van de burgemeester van 16 januari 2025 wordt bekrachtigd als volgt:
Om hoogdringende redenen inzake verkeersveiligheid zullen aangepaste verkeersmaatregelen gelden in de Industrieweg, Sperwerlaan, Albertkanaalstraat en Bevrijdingsstraat, zijnde:
Artikel 1: Op 17 januari en 21 februari 2025 zal voor het opbouwen en afbreken van de portieken ter hoogte van de Sperwerlaan beurtelings verkeer ingericht worden met verkeerslichten in de Industrieweg en de Sperwerlaan. Voor het geval de lichten niet mochten werken worden B19 en B21 borden bijgezet.
Bijkomend zal een snelheidsbeperking van 30 km/u en een inhaalverbod ingevoerd worden respectievelijk met de borden C43 en C35.
Op de Sperwerlaan wordt de werfzone afgezet met werfhekken voorzien van dagslapers en D1c (verplicht links aanhouden) en D1d borden (verplicht rechts aanhouden).
Zie plan: ter hoogte van Sperwerlaan – opbouwen en afbreken portieken – P24-05418-02
Artikel 2: Van 17 januari tot en met 21 februari 2025, tijdens de effectieve onderhoudswerken aan de hoogspanningskabels ter hoogte van de Sperwerlaan zal er geen hinder zijn op de rijbaan.
Zie plan: ter hoogte van Sperwerlaan – onderhoudswerken – P24-05418-03
Artikel 3: Van 3 tot en met 21 februari zal beurtelings verkeer ingericht worden via verkeerslichten op de Industrieweg ter hoogte van huisnummer 22 en in de Sperwerlaan. Voor het geval de lichten niet mochten werken worden B19 en B21 borden bijgezet.
Bijkomend zal een snelheidsbeperking van 30 km/u en een inhaalverbod ingevoerd worden respectievelijk met de borden C43 en C35.
Op de Industrieweg wordt de werfzone afgezet met werfhekken voorzien van dagslapers en D1c (verplicht links aanhouden) en D1d borden (verplicht rechts aanhouden).
Extra bebording zal geplaatst worden voor de veiligheid van de fietsers: A51 (gevaar!) met oranje onderbord “opgelet fietsers”.
Zie plan: Industrieweg 22 - P24-05418-02
Artikel 4: Bij het opbouwen van de portieken op 20 en 21 januari en het afbreken op 19 en 20 juni ter hoogte van Industrieweg 1 zal beurtelings verkeer ingericht worden op de Bevrijdingsstraat/Bouwelse steenweg met verkeerslichten. Voor het geval de lichten niet mochten werken worden B19 en B21 borden bijgezet.
Bijkomend zal een inhaalverbod ingevoerd worden met C-35 bord en een snelheidsbeperking van 30 km/u (C43-bord)
Op de Bevrijdingsstraat/Bouwelse steenweg wordt het voet-/fietspad ingenomen als werfzone, afgezet met werfhekken voorzien van dagslapers. Op de rijbaan wordt een veilige corridor afgebakend voor fietsers en voetgangers met werfhekken met dagslapers en D1c (verplicht links aanhouden) en D1d borden (verplicht rechts aanhouden) aan het begin en einde van de corridor. De corridor wordt zijdelings afgebakend met sergeanten met dagslapers en voorzien van D9a-bord (deel van de weg voorbehouden voor voetgangers en fietsers.
Opdat fietsers veilig op- en af het fietspad zouden kunnen rijden moeten rubber stalmatten in de goot gelegd worden.
Artikel 5: Op de Bevrijdingsstraat moeten uiterlijk op 14 januari 2025 oranje vooraankondigingsborden gezet worden met vermelding “Werken Elia - Grote hinder op 20-21/01 van 9 tot 15 uur - verkeerslichten”.
Zie plan: Industrieweg 1 – opbouwen en afbreken portiek ter hoogte van Bevrijdingsstraat – P24-05418-04-B
Artikel 6: Van 20 januari tot en met 20 juni 2025 tijdens de effectieve onderhoudswerken voor Industrieweg 1, zal het voet/fietspad op de Bevrijdingsstraat/Bouwelse steenweg aan de overkant van de vroegere fietshelling deels ingenomen worden. De betonnen sokkel zal zo veel mogelijk in de berm gezet worden. Er moet een vrije doorgang van minimum 1,50 meter behouden blijven.
Rond de betonnen sokkel wordt valbescherming aangebracht. Op de kop van de sokkel moet extra verlichting of reflectoren gehangen worden.
De sokkel wordt zijdelings uitgerust met bakens voorzien van dagslapers en reflecterend visgraatmotief.
Zie plan: Industrieweg 1 – onderhoudswerken ter hoogte van Bevrijdingsstraat – P24-05418-05-C
Artikel 7:
Werfzones:
- Industrieweg ter hoogte van de perceelsgrens 18/20
- Industrieweg 18
Voor het opbouwen en afbreken van de portieken zal op 17 januari en 21 februari 2025 beurtelings verkeer ingericht worden op de Industrieweg met verkeerslichten. Voor het geval de lichten niet mochten werken worden B19 en B21 borden bijgezet.
Bijkomend zal een inhaalverbod ingevoerd worden met C-35 bord en een snelheidsbeperking van 30 km/u (C43-bord).
De werfzone wordt afgebakend met werfhekken voorzien van dagslapers en D1c (verplicht links aanhouden) en D1d borden (verplicht rechts aanhouden).
Extra bebording zal geplaatst worden voor de veiligheid van de fietsers : A51 (gevaar!) met oranje onderbord “opgelet fietsers”.
Zie plannen:
- Industrieweg 18/20 – opbouwen en afbreken portiek – P24-05418-06
- Industrieweg 18 - opbouwen en afbreken portiek – P24-05418-08
- Industrieweg 18 (noordkant) - opbouwen en afbreken portiek – P24-05418-10
- Industrieweg 18 (noordkant (bis)) - opbouwen en afbreken portiek – P24-05418-12
Artikel 8:
Werfzones:
- Industrieweg ter hoogte van de perceelsgrens 18/20
- Industrieweg 18 (noord- en zuidkant)
Van 17 januari tot en met 21 februari 2025, tijdens de effectieve onderhoudswerken aan de hoogspanningskabels zal er geen of beperkte hinder zijn op de rijbaan.
Zie plannen:
- Industrieweg 18/20 – onderhoudswerken – P24-05418-07
- Industrieweg 18 - onderhoudswerken – P24-05418-09
- Industrieweg 18 (noordkant) - onderhoudswerken – P24-05418-11
- Industrieweg 18 (noordkant (bis)) - onderhoudswerken – P24-05418-13
Artikel 9: Op 17 januari en 31 januari 2025 zal voor het opbouwen en afbreken van de portieken ter hoogte van Albertkanaalstraat 20 beurtelings verkeer ingericht worden met verkeerslichten in de Albertkanaalstraat en de Industrieweg. Voor het geval de lichten niet mochten werken worden B19 en B21 borden bijgezet.
Bijkomend zal een snelheidsbeperking van 30 km/u en een inhaalverbod ingevoerd worden respectievelijk met de borden C43 en C35.
Op de Albertkanaalstraat wordt de werfzone afgebakend met werfhekken voorzien van dagslapers en D1c (verplicht links aanhouden) en D1d borden (verplicht rechts aanhouden).
Extra bebording zal geplaatst worden voor de veiligheid van de fietsers : A51 (gevaar!) met oranje onderbord “opgelet fietsers”.
Zie plannen:
- Albertkanaalstraat 20 (westkant) – opbouwen en afbreken portiek – P24-05418-16
- Albertkanaalstraat 20 (oostkant) – opbouwen en afbreken portiek – P24-05418-14
Artikel 10: Van 17 januari tot en met 31 januari 2025, tijdens de effectieve onderhoudswerken aan de hoogspanningskabels ter hoogte van Albertkanaalstraat 20, zal er geen of beperkte hinder zijn op de rijbaan.
Zie plannen:
- Albertkanaalstraat 20 (westkant) – onderhoudswerken – P24-05418-17
- Albertkanaalstraat 20 (oostkant) – onderhoudswerken – P24-05418-15
Artikel 11: Het begin van de werken wordt standaard aangeduid met een A31-bord op 150 meter voor de werf.
Artikel 12: Het einde van de werken wordt standaard aangeduid met een F47-bord na 25 m en gevolgd door een bord met de gegevens van de verantwoordelijke van de signalisatie op 50m.
Bij het F47-bord moet een C46-bord (einde van alle plaatselijke verbodsbepalingen opgelegd aan de voertuigen in beweging) gezet worden.
Artikel 13: De vereiste signalisatievergunning zal afgeleverd worden aan betrokkene.
Artikel 14 : Deze maatregelen zullen bij hoogdringendheid onmiddellijk bekend gemaakt worden in de gemeente Grobbendonk.
Artikel 15: Afschriften ervan zullen overgemaakt worden aan de griffies van de correctionele en politierechtbank van Turnhout.
Artikel 16: Een afschrift van dit besluit wordt bezorgd aan:
Team Ruimte & Vergunningen
Team Uitvoering & Onderhoud
Wijkpost politie
Brandweer zone Kempen
Noodplanningsambtenaar
Kapitein brandweer
Team Informatie & Communicatie
Team Secretariaat
Artikel 1: Fluvius de toelating te verlenen tot het uitvoeren van de werken volgens voorgelegd plan HNW 397665 DNW 20316411 onder de volgende voorwaarden:
Artikel 2: De werken moeten uitgevoerd worden in synergie met Pidpa, Proximus en Wyre.
Artikel 3: Na de werken dient bij het team Ruimte & Vergunningen van het lokaal bestuur Grobbendonk een controle van de toestand van de site aangevraagd te worden.
Artikel 4: Het retributiereglement op werken aan nutsvoorzieningen op gemeentelijk openbaar domein, goedgekeurd door de gemeenteraad in zitting van 22 november 2022, is van toepassing op deze werken.
Artikel 5: Een afschrift van dit besluit wordt bezorgd aan:
Fluvius
Proximus
Pidpa
Wyre
Artikel 1: Fluvius de toelating te verlenen tot het uitvoeren van de werken volgens voorgelegd plan HNW 404806 - DNW 20322020 onder de volgende voorwaarden:
Artikel 2: Na de werken dient bij het team Ruimte & Vergunningen van het lokaal bestuur Grobbendonk een controle van de toestand van de site aangevraagd te worden.
Artikel 3: Het retributiereglement op werken aan nutsvoorzieningen op gemeentelijk openbaar domein, goedgekeurd door de gemeenteraad in zitting van 22 november 2022, is van toepassing op deze werken.
Artikel 4: Een afschrift van dit besluit wordt bezorgd aan:
Fluvius
Artikel 1: Het college van burgemeester en schepenen geeft toestemming voor de organisatie van Roefeldag 2025 dat aanvangt 5 april 2025 08.00 uur en eindigt op 5 april 2025 18.00 uur.
Artikel 2: Op 5 april 2025 van 08.00 uur tot 18.00 uur zal een parkeerverbod ingericht worden op de parking, gelegen achter het gemeentehuis.
Artikel 3: Op 5 april 2025 van 08.00 uur tot 18.00 uur zal een snelheidsbeperking van 30 km/u ingevoerd worden in de Vaartkom vanaf de rotonde tot voorbij de inrit van de voetbal. Hiervoor zullen C43-borden gezet worden.
Artikel 4: Dit politiereglement zal in de gemeente bekendgemaakt worden overeenkomstig het decreet lokaal bestuur.
Artikel 5: Afschriften ervan zullen overgemaakt worden aan de griffies van de correctionele en politierechtbank van Turnhout.
Artikel 6: Toestemming geven aan team Uitvoering & Onderhoud om vervoer te organiseren door de gemeentelijke bus ter beschikking te stellen op zaterdag 5 april 2025 van en naar de bestemmingen van het evenement Roefeldag.
Artikel 7: Toestemming geven om personeel (chauffeur) in te zetten om de ritten uit te voeren tijdens volgende tijdstippen:
- Voormiddag: 9.00 uur en 12.00 uur
- Namiddag: 13.00 uur en 16.00 uur.
Artikel 9: Een afschrift van dit besluit wordt bezorgd aan:
Team Ruimte & Vergunningen
Team Uitvoering & Onderhoud
Team Informatie & Communicatie
Team Secretariaat
Noodplanningsambtenaar
Artikel 1: Ambtshalve afvoering van betrokkenen van het adres Albertkanaalstraat 7 te Grobbendonk, op datum van deze beslissing.
Artikel 2: Een afschrift van dit besluit wordt bezorgd aan:
Politiezone Neteland: wijkpost Grobbendonk
Betrokkene
Dit agendapunt wordt doorverwezen naar de dagorde van de gemeenteraad met volgend voorstel:
Artikel 1: Kennisname van het verslag van de binnengekomen klachten voor de periode van 1 januari 2024 tot en met 31 december 2024.
Artikel 2: Een afschrift van dit besluit wordt bezorgd aan:
Stafmedewerker beleid & juridische zaken
Vlaamse Ombudsdienst, Leuvenseweg 86, 1000 Brussel
Artikel 1: De gebruiksovereenkomst voor “LRA" (Lokale Registratie Autoriteit) met FOD Beleid en Ondersteuning goed te keuren.
Artikel 2: Een afschrift van dit besluit wordt bezorgd aan:
Team Informatie & Communicatie
Team Mens & Welzijn
Artikel 1: Goedkeuring toetreding tot de groepsaankoop gevoerd via de aankoopcentrale van IOK met als titel "Groepsaankoop raamovereenkomst voor het leveren van brandstoffen in bulk” voor een bedrag van 322.00,00 euro incl. btw gedurende de volledige looptijd verdeeld over de percelen 1 en 3.
Artikel 2: De toetreding zal aanvangen vanaf goedkeuring toetreding.
Artikel 3: De overeenkomst zal eindigen 31 december 2028.
Artikel 4: De uitvoering van de opdracht zal gebeuren zoals beschreven in het bestek (Ref.: 2024-02) opgemaakt door IOK.
Artikel 5: Een afschrift van dit besluit wordt bezorgd aan:
Team Financieel Management
Team Uitvoering & Onderhoud
IOK
Van Raak Distributie
Artikel 1: Goedkeuring voor het proces verbaal van de voorlopige oplevering van de opdracht "We kopen een nieuwe wiellader aan" met bestek nr. FIM-KIA-2024-233.
Artikel 2: Goedkeuring wordt verleend om het aankoopbedrag ten bedrage van 74.199,62 euro te betalen aan firma Van Roy Steven BV te Herentals.
Artikel 3: Goedkeuring voor voorlopige oplevering van deze opdracht.
Artikel 4: Een afschrift van dit besluit wordt bezorgd aan:
Team Financieel Management
Team Uitvoering & Onderhoud
Artikel 1: Goedkeuring van de bestellijst exploitatie van 20 januari 2025.
Artikel 1: Goedkeuring van de kosten van 10 januari 2025 tot en met 16 januari 2025 (2024 en 2025).
Artikel 1: Goedkeuring van de opbrengsten van 2024017140 tot en met 2024017441 (2024) en 2025000061 tot en met 2025000114 (2025).
Artikel 1: De beslissing van 23 december 2024 i.v.m. aanstelling directeur basisonderwijs Klim-Op Grobbendonk in te trekken.
Artikel 2: Het college van burgemeester en schepenen stelt Tanja De Greves tijdelijk aan vanaf 1 februari 2025 tot en met 31 augustus 2025, in de vacante betrekking van het ambt van directeur, in afwachting van een vaste benoeming.
Artikel 3: De betrokkene wordt geaffecteerd aan Klim-op Grobbendonk van het gemeentelijk onderwijs van gemeentebestuur Grobbendonk, Boudewijnstraat 4.
Artikel 4: Een afschrift van dit besluit wordt bezorgd aan:
Betrokkene
Klim-op Bouwel
Artikel 1: Betrokkene 1, Koestraat 115 te 2270 Herenthout, wordt tijdelijk aangesteld als onderwijzer voor 14/24 lestijden in de gemeentelijke basisschool Grobbendonk, ter vervanging van betrokkene 2, Dobbelhoefweg 45 te 2280 Grobbendonk, die afwezig is wegens zwangerschapsrust van 16 januari 2025 tot en met 30 april 2025.
Artikel 2: Betrokkene 1, Koestraat 115 te 2270 Herenthout, wordt tijdelijk aangesteld als onderwijzer in de aanvangsbegeleiding voor 3/24 lestijden in de gemeentelijke basisschool Grobbendonk ter vervanging van betrokkene 3, Kerkeveldstraat 10 te 2280 Grobbendonk die TAO neemt vanaf 1 januari 2025 tot en met 31 januari 2025.
Artikel 3: Betrokkene 1, Koestraat 115 te 2270 Herenthout, wordt tijdelijk aangesteld als kleuteronderwijzer 1/24 lestijd in de gemeentelijke basisschool Bouwel, ter vervanging van betrokkene 4, Kapelstraat 18 te 2242 Pulderbos, vanaf 1 september 2024 t.e.m. einde loopbaanonderbreking van deze laatste.
Artikel 4: Betrokkene 1, Koestraat 115 te 2270 Herenthout, wordt tijdelijk aangesteld als onderwijzer voor 6/24 lestijden in de gemeentelijke basisschool Bouwel, ter vervanging van betrokkene 5, Berkendreef 33 te 2288 Bouwel, die loopbaanonderbreking medische bijstand neemt van 1 december 2024 tot en met 31 januari 2025.
Artikel 5: Een afschrift van dit besluit wordt bezorgd aan:
KLIM-OP Bouwel
Artikel 1: Betrokkene 1, Capuynestraat 25 te 2288 Bouwel, wordt tijdelijk aangesteld als kleuteronderwijzer voor 5/24 lestijden in de gemeentelijke basisschool Grobbendonk ter vervanging van betrokkene 2, Zandheide 22 te 2243 Pulle, die afwezig is wegens ziekte voor de periode vanaf 16 januari 2025 tot en met 31 januari 2025.
Artikel 2: Betrokkene 1, Capuynestraat 25 te 2288 Bouwel, wordt tijdelijk aangesteld als onderwijzer voor 10/24 lestijden in de gemeentelijke basisschool Grobbendonk, ter vervanging van betrokkene 3, Dobbelhoefweg 45 te 2280 Grobbendonk, die afwezig is wegens zwangerschapsrust van 16 januari 2025 tot en met 31 januari 2025.
Artikel 3: Betrokkene 1, Capuynestraat 25 te 2288 Bouwel, wordt tijdelijk aangesteld als ICT-coördinator voor 6/36 klokuren in de gemeentelijke basisschool Grobbendonk van 16 januari 2025 tot en met 31 januari 2025.
Artikel 4: Betrokkene 1, Capuynestraat 25 te 2288 Bouwel, wordt tijdelijk aangesteld als onderwijzer voor 2/24 lestijden in de gemeentelijke basisschool Bouwel ter vervanging van betrokkene 4, Berkendreef 33 te 2288 Bouwel, vanaf 1 december 2024 tot en met 31 januari 2025.
Artikel 5: Betrokkene 1, Capuynestraat 25 te 2288 Bouwel, wordt tijdelijk aangesteld als ICT-coördinator voor 5/36 klokuren in de gemeentelijke basisschool Bouwel van 16 januari 2025 tot en met 31 januari 2025.
Artikel 6: Een afschrift van dit besluit wordt bezorgd aan:
KLIM-OP Bouwel